Søke forbrukslån

forbrukslån rente

Når du har godt grundige analyser av din økonomi og du er klar for å ta steget videre for å søke på selve lånet kan det hende at du allerede vet hva du vil gjøre, samt at det kan hende du også vet hvordan du vil gjøre det. Mange vet ikke hvor man skal starte når man skal ta opp et lån, på andre måter bruke tid på seg selv eller hvordan man vil gjøre ting. Forbrukslånet krever ikke så mye. Selve søkeprosessen er ganske grei. Du starter med internett og du starter med å søke frem en side som tillater deg å søke på et billig forbrukslån. Søker du kun på ordet Google på nett vil du fort se at du får opp ganske mange forslag på sider som tillater deg å søke på lån.

Når du ser over alle treffene på Google er det viktig at du ikke bare åpner den første siden du ser, men forstår hva som er forskjellen mellom banker og låneformidlere. Du kommer til å treffe på begge disse partene i mylderet av lån og internettsider.

Banker er de som låner ut penger. Det er bankene som sitter på pengebingen. Siden bankene sitter på pengebingen er det veldig lett å tro at banken også er den billigste parten i systemet. Det er ikke nødvendigvis riktig. Da låneformidlerne kun formidler lån og får en prosent tilbake fra banken for å gjøre denne formidlingen, betyr ikke det at bankene legger seg lavere i markedet. Det er ikke uvanlig at bankene er like dyre eller dyrere. Hvorfor en bank vil være like dyr er for å få mer. Når du selger noe uten å betale kommisjon så får du selv mer penger om prisen er ca. den samme som for dem som selger for deg. På denne måten tjener banken mer om du går rett til de og de tjener fortsatt veldig bra gjennom formidlere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *