Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

XL Bygg Knatterudfjellet ny hovedsponsor

Onsdag 26.8.2015
Byggevarekjeden er den andre hovedsponsoren som har signert avtale med byjubileet. Lokale bedrifters bidrag vil gjøre jubileumsfeiringen i 2016 både større og bedre.

-  Vi har jobbet hardt siden juni med mange lokale bedrifter, som vil samarbeide med oss om å bedre finansieringen av byjubileet. Dette er hovedsponsor nummer to, og allerede fredag skal vi signere neste hovedsponsor, sier jubileumssjef Svein A. Halvorsen.

 XL Bygg er en stor nordisk byggevarekjede. Administrerende direktør Ragnar Bilet og hans kolleger i administrasjonen har kontor i Sarpsborg. Den lokale bedriften Knatterudfjellet Trelast forsyner det lokale markedet med store mengder av varer man behøver til hus og hjem, og er den formelle kontraktspartneren med tusenårsjubileet. Nå bidrar bedriften tungt til 2016-arrangementene.

 - Vi har stor sans for hva jubileumssjef Halvorsen, hans støttespillere og kommunen får til av tusenårsmarkeringer. Dette har vi virkelig lyst til å støtte og bli en del av. Sarpsborg-samfunnet fortjener et rikt jubileumsår og feiring det står respekt av sier administrerende direktør Ragnar Bilet.

Bilde: Administrerende direktør Ragnar Bilet i XL-Bygg og Jubileumssjef Svein A. Halvorsen. (Foto: Vetle Halvorsen)

Jubileumslogo

Les også

 • Gi et minne fra 2016 i julegave

  tirsdag, 22. november 2016

  Ved kjøp på turistkontoret er det nå halv pris på alle jubileumsprodukter. Årets julegavemulighet!

 • Dagsturvandrere på vei til Sarpsborg under tusenårsjubileumet.

  Pilegrimenes felleskap

  mandag, 1. august 2016

  Tre par lett-trådde fjellsko, fire sokkeskift, myggspray, velbrukt regntøy og litervis med drikke. Sekken til en moderne pilegrim er fylt av kjærkomne hjelpemidler, men det er fellesskapets samhold som gir det lille løftet langs veien.

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere