Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
6. april 2013 var det tusen dager igjen til Sarpsborg blir tusen år. Det ble markert på Sarpsborg torg.

Videohilsen fra Jens

Tirsdag 9.4.2013
Statsminister Jens Stoltenberg og ordførerne i de andre Østfoldbyene har sendt videohilsen til Sarpsborg. Se videoene her.

Lørdag 6. april - dagen da det var 1000 dager igjen til jubileet vårt - var en stor dag for svært mange i Sarpsborg. Det ble lagt merke til også utenfor byens grenser at nedtellingen til noe stort har startet.

Alle vi som hadde møtt opp på torget på lørdag fikk nemlig se en videohilsen fra statsminister Jens Stoltenberg og en annen video der ordførerne i Fredrikstad, Halden, Eidsberg, Askim og Moss hilste til oss. Dette syntes jeg var så hyggelig at jeg gjerne ser disse videoene en gang til.

Her er videoene så kan du se de om igjen om du vil, eller du kan dele denne bloggposten med noen som ikke fikk med seg festen på torget på lørdag.

Her er videoen med de andre Østfold-ordførerne:

Her er videoen med hilsen fra statsminister Jens Stoltenberg:

Filmene er laget av Derek Bateman. 

Mange av dere har likt oss på Facebook siden lørdag. Det setter jeg stor pris på, også er det lurt for de som vil få med seg alt. Dere som ikke har gjort dette finner tusenårsjubileets Facebook-side her.

6. april 2013 var det tusen dager igjen til Sarpsborg blir tusen år. Det ble markert på Sarpsborg torg.

Jubileumslogo

Les også

 • Foto av teaterplakat

  Jubileumsrevyen i Særp

  mandag, 3. oktober 2016

  Gjengen bak publikumssuksessen "Olav den heldige og Lykkesverdet" lager en forestilling for voksne med et veldig skrått blikk på Sarpsborg og byens tusenårsjubileum.

 • Fantastisk fotoutstilling

  onsdag, 28. september 2016

  På torsdag åpner Borgarsyssel museum dørene for en fantastisk fotoutstilling med Rolf Sørensens bilder til Sarpsborgs tusenårsjubileum

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere