Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Smørebussen til Kulåssprinten 2016

Smørebussen til Kulåssprinten

Torsdag 10.3.2016
Onsdag 16. mars er skilanslagets smørebuss i Sarpsborg
Norges Skiforbunds smøresjef Knut Nystad og smørere fra Trøsken IL åpner smørebussen for publikum fra kl. 15.30. Det er Sparebank 1 som står bak initiativet som er stolt sponsor av både Kulåssprinten og skilandslaget. Det er ikke vanlig at smørebussen er tilgjengelig på denne tiden av året, men på grunn av Ski Tour Canada står bussen parkert. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å se utstyret i bussen og til å møte smøresjefen selv. Her kan du plukke opp et tips eller to om smøring og skiføre. Bussen er delvis utstyrt, men ikke med landslagets eget utstyr, og vil være åpen fra kl. 15.30, og hovedsakelig under barneskirennet som avsluttes 17.30. Du vil finne smørebussen rett innenfor parken ved Jernbanegata, i nærheten av amfiet.
Vår sponsor – SpareBank 1 Østfold Akershus – vil filme fra Kulåssprinten. Deler av denne filmen kan brukes kommersielt av oss eller dem. Dersom du eller noen du kjenner ikke skal eller vil filmes, ta kontakt med filmteamet. Takk.
Jubileumslogo

Les også

 • Foto av teaterplakat

  Jubileumsrevyen i Særp

  mandag, 3. oktober 2016

  Gjengen bak publikumssuksessen "Olav den heldige og Lykkesverdet" lager en forestilling for voksne med et veldig skrått blikk på Sarpsborg og byens tusenårsjubileum.

 • Fantastisk fotoutstilling

  onsdag, 28. september 2016

  På torsdag åpner Borgarsyssel museum dørene for en fantastisk fotoutstilling med Rolf Sørensens bilder til Sarpsborgs tusenårsjubileum

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere