Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Henning Larsen, Svein A. Halvorsen og Raymond Fjeld inngår samarbeidsavtale om leveranser av jubileumsprodukter til 2016.

Profilartikler til 2016

Onsdag 26.8.2015
Sarpsborgbedriftene Prozo og New Wave har tegnet samarbeidsavtale med byselskapet isarpsborg som sikrer byjubileet gode profilartikler.

Gjennom en trepartsavtale vil Sarpsborg 2016 ta frem ulike profilprodukter i forbindelse med byjubileet. De to leverandørene bidrar til at byselskapet får tilgang til gode priser og kompetanse.

- Etter en lang prosess med ulike aktører falt valget på New Wave og Prozo i samarbeid. Vi er strålende glade for at de to lokale bedriftene hjelper oss med å sikre ulike profilprodukter.

Utover høsten vil folk kunne kjøpe jubileumsprodukter i nettbutikk, på turistkontoret og i salgslokalene til Prozo. Både kommunen og byselskapet har fått mange forespørseler fra folk som ønsker å kjøpe profilprodukter. Snart kommer gjenstander og plagg for salg - i god tid før julehandelen.

På bildet, fra venstre: Salgssjef Henning Larsen fra New Wave, jubileumssjef Svein A. Halvorsen og daglig leder Raymond Fjeld fra Prozo Norge.

Jubileumslogo

Les også

 • Gi et minne fra 2016 i julegave

  tirsdag, 22. november 2016

  Ved kjøp på turistkontoret er det nå halv pris på alle jubileumsprodukter. Årets julegavemulighet!

 • Dagsturvandrere på vei til Sarpsborg under tusenårsjubileumet.

  Pilegrimenes felleskap

  mandag, 1. august 2016

  Tre par lett-trådde fjellsko, fire sokkeskift, myggspray, velbrukt regntøy og litervis med drikke. Sekken til en moderne pilegrim er fylt av kjærkomne hjelpemidler, men det er fellesskapets samhold som gir det lille løftet langs veien.

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere