Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ny hovedsponsor

Tirsdag 1.9.2015
Det lokale tradisjonsrike bilfirmaet Dahles Auto støtter tusenårsjubileet med både dekorert varebil og penger til 2016-arrangementene.

- Eierfamilien Walstad tok initiativ overfor oss allerede for et halvt år siden. Dahle-konsernet har blitt stort og det gleder våre sarpehjerter at bedriftseiere er glødende engasjert i både jubileet og at det skjer mye i Sarpsborg nå, sier jubileumssjef Svein A. Halvorsen.

Dahles Auto bidrar rikelig, og er en av flere bedrifter som hjelper til å gjøre budsjettene og jubileumsarrangementene bedre. Daglig leder Kristian Walstad i Dahle Gruppen og hans kolleger gleder seg allerede til 2016.

- Våre biler og vår logo skal synes godt sammen med tusenårsjubileet. Vi er glade for å kunne bidra og kunne gi noe tilbake til byen vår. Byselskapet isarpsborg har gjort en glimrende jobb for Sarpsborg i ett år allerede, og 2016 har vi store forventninger til, sier Walstad.

Dahles Auto blir hovedsponsor for jubileet, den tredje i rekken til nå som har tegnet kontrakt med isarpsborg.  Gjennom hjelpen blir den lokale bedriften med på å gjøre jubileumsarrangementene bedre.

Flere sponsorkontrakter vil bli undertegnet i løpet av kort tid. Daglig leder i isarpsborg, Marit Bjørnland, er imponert om næringslivets bidrag.

- Vi snakker med mange bedriftsledere, og flere står for tur. Det er mange som er kreative og kommer med gode ideer til oss om hvordan de ønsker å bidra og synliggjøre jubileet. Mange ser på dette bidraget som en gave til byen. Det er bare å ta kontakt med oss, sier Bjørnland

Hovedbilde, fra venstre: Daglig leder i Dahle Gruppen Kristian Walstad, jubileumssjef Svein A. Halvorsen og daglig leder Marit Bjørnland. (Foto, alle bilder: Vetle Halvorsen)

Jubileumslogo

Les også

 • Gi et minne fra 2016 i julegave

  tirsdag, 22. november 2016

  Ved kjøp på turistkontoret er det nå halv pris på alle jubileumsprodukter. Årets julegavemulighet!

 • Dagsturvandrere på vei til Sarpsborg under tusenårsjubileumet.

  Pilegrimenes felleskap

  mandag, 1. august 2016

  Tre par lett-trådde fjellsko, fire sokkeskift, myggspray, velbrukt regntøy og litervis med drikke. Sekken til en moderne pilegrim er fylt av kjærkomne hjelpemidler, men det er fellesskapets samhold som gir det lille løftet langs veien.

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere