Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Nico & Vinz

Nico & Vinz til Sarpsborg 30. juli

Tirsdag 16.2.2016
Årets Spellemann 2014, Nico & Vinz, kommer til tusenårsfesten i Sarpsborg i juli. Den norske duoen, som nå har base i Los Angeles, er beskrevet som Norges fremste musikalske eksportvare for tiden.

Nå skal de to 25-åringene fra Oslo legge tusenårsbyen Sarpsborg for sine føtter. 30. juli i Hafslundparken skal de spille etter KELNER og før verdensstjernen Lionel Richie.

Les også:
Lionel Richie og Nico & Vinz til Hafslundparken 
Lionel Richie til 1000-årsfesten
KELNER starter tusenårsfesten

Byselskapet isarpsborg har jobbet en tid for å få med artisten, og nå er det klart.

- Nico & Vinz har gjort det skarpt den siste tiden, og jeg tror de har noe virkelig stort på gang internasjonalt. Derfor er dette en god artistsignering for Sarpsborg og byjubileet, sier jubileumssjef Svein A. Halvorsen.

Lionel Richie appellerer nok mest til et voksent publikum, mens Nico & Vinz er mer ment mot den noe yngre garde. Likevel er duoen musikalsk sett såpass melodisk, energisk og fengende at de trekker alle aldersgrupper.

- Vi mener kombinasjonen av artistene vil sikre publikum i en bred alderssammensetning. Både Lionel Richie og Nico & Vinz serverer låter som setter folk i god stemning. Dessuten vil vi få mange hits som publikum kan synge etter i Hafslundparken, forteller Halvorsen.

Nico & Vinz har, siden de dro i gang i 2009, stadig tatt nye musikalske steg. Siden gjennombruddet med singelen ”Am I Wrong”, som solgte til dobbel platina, har det skjedd mye. De har delt scene med verdensstjerner som Usher, Bruno Mars og Taylor Swift, og etter hvert som horisonten ble videre, så ble visjonen om en EP større. Cornerstone EP kom ut i november, og i skapelsesprosessen tenkte Nico & Vinz globalt. - Da vi kom hjem nå, så innså vi at vi ikke er de samme menneskene som da vi dro ut på veien med musikken. Vi har møtt utrolig mange forskjellige mennesker, og vi ville lage musikk som er like relevant for ungdom i Japan, venner hjemme i Norge, fansen i USA og Ghana, forteller Vinz om arbeidet rundt EP’en. Vi ville fokusere på å være så åpne som mulig, for denne generasjonen er ikke så opptatt av sjangre. Vi hører på alt, og den nye EP’en vår reflekterer det i stor grad, legger  Nico til.

”That’s How You Know”, som ble laget i samarbeid med det amerikanske stjerneskuddet Bebe Rexha og rapstjernen Kid Ink, ble første singel fra Cornerstone. Låta banet seg raskt vei inn på flere av verdens hitlister, og har raket sammen over 41 millioner streams så langt.

Billetter kan du kjøpe her!

Her er Facebook-arrangementet for tusenårsfesten 29. og 30. juli. Meld deg på så ser vennene dine at du gleder deg! 

Jubileumslogo

Les også

 • Rostock 1600.

  Den lærde "sarping"

  fredag, 24. februar 2017

  Da han begynte ved det berømte universitetet i Wittenberg i 1576, skrev han seg inn som M. Halverdus Gunarius Salsburgensis Norwegus. Oversatt til norsk: Magister Hallvard Gunnarson Sarping fra Norge.

 • Gi et minne fra 2016 i julegave

  tirsdag, 22. november 2016

  Ved kjøp på turistkontoret er det nå halv pris på alle jubileumsprodukter. Årets julegavemulighet!

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere