Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Lionel Richie

Lionel Richie skal toppe 1000-årsfesten i Sarpsborg

Tirsdag 16.2.2016
Verdensartisten med sin endeløse rekke av hits skal avslutte sin Europa-turne i Sarpsborg.

Byen fyller 1000 år i 2016, og årets største arrangement er 29. og 30. juli. Dette er selvsagt stor stas for arrangøren byselskapet isarpsborg og hele Sarpsborg.

Les også:
Lionel Richie og Nico & Vinz til Hafslundparken
Nico & Vinz til Sarpsborg 30. juli
KELNER starter tusenårsfesten

Den internasjonale superstjernen Lionel Richie kommer til Sarpsborg i forbindelse med byens tusenårsjubileum, og avslutter festivaldelen på den største tusenårsfesten. Festen i Hafslundparken starter fredag 29. juli, og fortsetter med familiearrangement lørdag 30. På lørdagskvelden er det festival på samme arena, som avsluttes med verdenskjendisen.

- Vi har jobbet grundig og lenge med ulike hovedartister, og er utrolig stolte av å kunne presentere Lionel Richie som den største godbiten, sier jubileumssjef Svein A. Halvorsen.

Lionel og hans show er verdenskjent for fest-atmosfære, og publikum vil kunne synge med i en lang rekke hits fra repertoar fra flere tiår. Helt fra perioden i Commodores til i dag, har han servert verden den ene superhiten etter den andre.

Publikum kan synge sammen til klassikere som ‘Hello’, ‘Easy’, ‘Dancing On The Ceiling,’ ‘Say You Say Me’, ‘Three Times a Lady’ og ‘All Night Long’.

Etter å ha besøkt store konsertarenaer i Europa, kommer superstjernen til Stockholm og Bergen, før han avslutter Europaturneen i 1000-årsbyen Sarpsborg. At en så liten by får besøk av en så stor stjerne, er ganske spesielt. 

- Tidligere i juli har han en rekke konserter i Storbritannia, blant annet tre konserter i digre «The O2» i London. Det er fantastisk at vil klarer å booke en slik godbit, og vi lover at det blir minst like folksom i Hafslundparken, som mange andre mange internasjonale arenaer. Det legges ut 13.000 billetter i første omgang, men jeg håper vi kan få arenaen godkjent for ytterligere 2.000, smiler Halvorsen.

Denne turneen er feiringen av et utrolig år for Lionel. I Glastonbury sang han for over 100.000! tilskuere. Han fikk en spesiell hyllest på årets Grammy etter utmerkelsen ‘MusiCares Person of the Year’. En spesiell galla med verten Jimmy Kimmel skal også holdes til Lionels ære med artister som Stevie Wonder, Dave Grohl, John Legend, Rihanna og Florence Welch, med en av Lionels største hits. Gjennom Lionels utrolige karriere har han solgt over 100 millioner album på verdensbasis, og mottat prestisjetunge utmerkelser som Grammys, American Music Awards,  Golden Globe og Oscar.

- Dette blir en tusenårsfest verdig, og absolutt noe av det største som har skjedd i Sarpsborg på noen år, avslutter jubileumssjefen.

De to norske bandene KELNER og Nico & Vinz spiller før Lionel Richie i Hafslundparken denne kvelden.

Billetter kan du kjøpe her!

Her er Facebook-arrangementet for tusenårsfesten 29. og 30. juli. Meld deg på så ser vennene dine at du gleder deg! 

Jubileumslogo

Les også

 • Rostock 1600.

  Den lærde "sarping"

  fredag, 24. februar 2017

  Da han begynte ved det berømte universitetet i Wittenberg i 1576, skrev han seg inn som M. Halverdus Gunarius Salsburgensis Norwegus. Oversatt til norsk: Magister Hallvard Gunnarson Sarping fra Norge.

 • Gi et minne fra 2016 i julegave

  tirsdag, 22. november 2016

  Ved kjøp på turistkontoret er det nå halv pris på alle jubileumsprodukter. Årets julegavemulighet!

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere