Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Lionel Richie

Lionel Richie og Nico & Vinz til Hafslundparken

Tirsdag 16.2.2016
Lørdag 30. juli vil tusenårsfestens andre dag i Hafslundparken by på de største artistene i Sarpsborg noen sinne. Alt ligger til rette for publikumsrekord og den store festen Sarpsborg fortjener og har ventet på.

Jubileumssjef Svein A. Halvorsen er over seg av begeistring når han forteller om verdensartistene som er signert. Det ligger an til tidenes feiring av Sarpsborg og for Sarpsborg, både, familier, musikkelskere og festløver.

- Folk har ventet på å få vite hvem som er de største artistene de skal få oppleve i 2016. Nå har vi svaret på hvem som skal trekke uvanlig mange publikummere i flere aldersgrupper til tusenårsfesten, smiler han.

Les mer om artistene her:
Lionel Richie til 1000-årsfesten
Nico & Vinz til Sarpsborg 30. juli
KELNER starter tusenårsfesten

13000 billetter
Det har lenge blitt snakket om publikumskapasitet på 10.000 i parken, men nå har arrangøren gjort en ny arenanalyse. Hafslund-konsernet har godkjent større publikum enn tidligere. Totalt 13.000 billetter legges ut i morgen tidlig. Kommunen og sponsorer har allerede sikret seg opp mot 5.000 av disse til sine ansatte. Resterende selges til subsidiert pris på 490 kroner.

- Vi har mange gratiskonserter i 2016, men festivaldelen av 30. juli må koste litt for at vi skal klare å skaffe artister i verdensklasse. Det vi driver med er ikke kommersielt, så prisen er langt under markedspris, sier Halvorsen.

Festivalen blir på kveldstid den siste lørdagen i juli. Arrangementet får 18 års aldersgrense.

Familiearrangement med Stian Blipp
Stian BlippPå dagtid blir det gratis familiearrangement som skal ledes av Stian Blipp.

Det blir aktiviteter, underholdning og historieformidling. Detaljert program for dette, i tillegg til tusenårsfestprogrammet 29. juli, lanseres senere. Disse billettene er gratis, og kan allerede nå bestilles på Ticketco. Kapasiteten på disse arrangementene er også 13.000. Til nå er det «solgt» 2.640 billetter til fredagen og 2.860 til familiearrangementet på lørdag. Det kan være smart å sikre seg billett kjapt til begge dager.

Flere artister
Verdensartisten Lionel Richie, med sin endeløse rekke av hits skal avslutte sin Europa-turne i Sarpsborg. I tillegg kommer Norges største internasjnale musikkeksportør for tiden – Nico & Vinz. Den norske duoen, som også var gjester på Skavlan for et par uker siden, legger nå verden for sine føtter fra sin base i Los Angeles.

Også det norske bandet KELNER skal spille under tusenårsfesten i Hafslundparken.

- Vi forventer at fredag 29. og lørdag 30. Juli vil bli minnerike dager for både liten og store sarpinger, naboer og besøkende. Ett av flere tiltak i 2016 for at Sarpsborg skal bli mer attraktiv, intreressant og kjent nasjonalt og internasjonalt, avslutter jubileumssjefen.

Billetter kan du kjøpe her.

Her er Facebook-arrangementet for tusenårsfesten 29. og 30. juli. Meld deg på så ser vennene dine at du gleder deg!

Jubileumslogo

Les også

 • Foto av teaterplakat

  Jubileumsrevyen i Særp

  mandag, 3. oktober 2016

  Gjengen bak publikumssuksessen "Olav den heldige og Lykkesverdet" lager en forestilling for voksne med et veldig skrått blikk på Sarpsborg og byens tusenårsjubileum.

 • Fantastisk fotoutstilling

  onsdag, 28. september 2016

  På torsdag åpner Borgarsyssel museum dørene for en fantastisk fotoutstilling med Rolf Sørensens bilder til Sarpsborgs tusenårsjubileum

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere