Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Foto av Marianne Aarum og Gjermund Titlestad

Kreativ kick off

Torsdag 14.11.2013
I høst har jubileumskomiteen gitt midler fra stimuleringspotten til åtte prosjekter.

Blant disse finner vi musikkteateret «Tømmermenn», det midlertidige byrommet «Before I die»-veggen på gamle EPA, flere kirkekonserter, CD-utgivelse og konsertrekke av G. Titlestad og M. Aarum, «Historier fra Sarpsborg» og en bok-utgivelse om Robert Normann. 

Stimuleringspotten har gitt bidrag til aktiviteter og prosjekter for enhver smak, og vi er sikre på at Sarpsborgs innbyggere, både store og små, vil få mye glede av dette, i tiden frem i mot og i 2016.

4. november samlet vi alle mottakere av Stimuleringspotten i Wegnerbrakka på Borgarsyssel museum. Her fikk de presentert seg selv og prosjektet - for oss og for hverandre. Og det var uten tvil både kreativt og imponerende! Det er utrolig hvor mye tid og energi disse kreative sarpingene legger ned i å sette Sarpsborg og Sarpsborgs historie på kartet. Prosjektene vil dere kunne lese mer om etter hvert, her på denne siden!

Stimuleringspotten er tenkt å videreføres i årene frem til 2016,  målet vårt er å bidra til økt aktivitet i Sarpsborg, gjennom temaene kunst, kultur, kreativ byutvikling og historieformidling.  Hold dere oppdatert på hjemmesidene våre sarpsborg2016.no, og på Facebook-sidene. Vedtekter og søknadsfrist for 2014 presenteres på nyåret.

Foto av fagsamling for Stimuleringspotten

Jubileumslogo

Les også

 • Kan skilte med flotte bygninger

  fredag, 5. august 2016

  Sarpsborg Rotary club fortsetter arbeidet med å skilte utvalgte kulturhistoriske bygninger i. De markerer tusenårsjubileet med å henge opp de karakteristiske skiltene enda flere steder.

 • Kulås Amfi

  Nytt Kulås Amfi til jubileet

  torsdag, 3. september 2015

  Når jubileumsåret starter står Norges kanskje flotteste utendørsarena klar til bruk i hjertet av Sarpsborg.

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere