Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Foto av teaterplakat

Jubileumsrevyen i Særp

Mandag 3.10.2016
Gjengen bak publikumssuksessen "Olav den heldige og Lykkesverdet" lager en forestilling for voksne med et veldig skrått blikk på Sarpsborg og byens tusenårsjubileum.

En by fyller tusen år. Hva har skjedd alle disse årene? Hva kommer til å skje de neste tusen årene? Og hva skjedde dette året, 2016, byens store jubileumsår?`

Gjengen bak publikumssuksessen "Olav den heldige og Lykkesverdet" lager en forestilling for voksne med et veldig skrått blikk på Sarpsborg og byens tusenårsjubileum.

Tusenvis av sarpinger har det siste året sett Philip Bøckmann og Patrik Stenseth i aksjon i skjetsen "Sarpsborgs historie på seks minutter". Den fantastiske responsen på denne har gjort at duoen nå står i spissen for en toakters forestilling, med premiere på Sarpsborg scene fredag 9. desember.

Inspirasjonen til tekster og form har de hentet fra ledende humoraktører som Monty Python, Raske Menn, Ylvis og Underholdningsavdelingen på NRK. Med andre ord skal lattermusklene få kjørt seg gjennom den to timer lange revyen.

Medvirkende:
Patrik Stenseth
Philip Bøckmann
Eirin Schou Fævelen
Andreas Humlekjær
Aslak Maurstad
Mikkel Niva

Regi:
Mikkel Niva

OBS!
Etter revyen vil husbandet Åges Danseband fortsette å spille utover kvelden. Amfiet på Sarpsborg scene vil da skyves inn og dansen kan begynne. Billett til denne seansen er inkludert i revybilletten. Åges Danseband er et partyband som leverer energiske show bestående av slager etter slager. Det loves allsang og solid rykking i dansefoten!

GRUPPEBILLETTER:
Ønsker du å kjøpe mer enn 10 billetter, ta direkte kontakt med Sarpsborg scene på sarpsborgscene@sarpsborg.com for å få et gruppetilbud!

Jubileumslogo

Les også

 • Fantastisk fotoutstilling

  onsdag, 28. september 2016

  På torsdag åpner Borgarsyssel museum dørene for en fantastisk fotoutstilling med Rolf Sørensens bilder til Sarpsborgs tusenårsjubileum

 • Frydenlund og Elverum, jubileumskantaten

  Nytt musikalsk høydepunkt på Sarpsborg torg

  onsdag, 24. august 2016

  Lørdag klokken 17.00 kan du endelig få høre den mye omtalte kantaten til byjubileet. Du kan glede deg til musikalitet og humor, formidlet av flere hundre av byens sangere og musikanter.

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere