Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Infotjenester generalsponsor

Torsdag 17.9.2015
Sarpsborgs mest fremoverlente kunnskapsbedrift feirer 30-årsjubileum i år. Og i 2016 bidrar bedriften med mye til Sarpsborgs tusenårsjubileum.

- Infotjenester blir vår største samarbeidspartner og private bidragsyter så langt. Det er resultatet av en lang periode med kartlegging av jubileumsaktivitetene og hvordan disse kan brukes til nytte for begge parter, sier en strålende fornøyd jubileumssjef Svein A. Halvorsen.

Bedriften i signalbygget på Grålum blir en betydelig samarbeidspartner og får derfor status som den første generalsponsor for 1000-årsjubileet. Kun få dager etter at Infotjenester feiret sitt eget jubileum og 30 år lange suksess med sine ansatte og deres partnere, bestemte bedriften seg for å dele med hele Sarpsborg også. Infotjenester tar skikkelig samfunnsansvar ved å støtte Sarpsborg 2016.

Vi har lenge vurdert hvordan vi skal bidra til byens store jubileum neste år. Byselskapet isarpsborg har gjort en glimrende jobb for Sarpsborg i ett år allerede, og vi tror at de sammen med kommunen vil skape et minneverdig 2016 for sarpinger og besøkende, sier bedriftens eier Bjørn Petter Garder.

Så langt har isarpsborg tegnet kontrakter med XL Bygg, Dahles Auto, Østfold Energi, Eidsberg Sparebank, Hafslund og Prozo/New Wave. Jubileumssjef Halvorsen kan røpe at flere støttespillere er på gang, og at han regner med verdier for flere millioner totalt fra private bedrifter når den første store nyttårsfesten braker løs på torget om 112 dager. Gjennom bidragene fra næringslivet blir jubileumsarrangementene bedre og større.

- Vi som planlegger tusenårsarrangementene mener bedriftene vil oppnå mye sympati og godvilje gjennom deltakelse i byjubileet. Jeg mener faktisk innsatsen vil materialisere seg forretningsmessig for både Infotjenester og de andre sponsorene våre. Infotjenester-ansatte kan dessuten glede seg til påspandert billett til den største folkefesten 30. juli i 2016, sier Halvorsen.

- Vi gleder oss stort til 1000-årsjubileet i byen vi har bygget bedriften sten for sten i. Med 150 ansatte er vi en viktig kompetansebedrift i Sarpsborg, men mange av våre ansatte bor andre steder. Jeg er likevel sikker på at vårt engasjement gjør alle stolte og at de gleder seg til å være en del av noe som tegner å bli et spennende år. Lokaliseringen i Sarpsborg er strategisk for arbeidsplassen som fremstår som svært attraktiv for ansatte og kunder. Flere hundre tusen ledere og medarbeidere får hjelp av bedriftens fagfolk, avslutter Garder.

Bilde. Fra venstre: Bjørn Petter Garder, Svein A. Halvorsen, Thorfinn Hansen og Marit Bjørnland. (Foto: Ane Børsand)

Jubileumslogo

Les også

 • Gi et minne fra 2016 i julegave

  tirsdag, 22. november 2016

  Ved kjøp på turistkontoret er det nå halv pris på alle jubileumsprodukter. Årets julegavemulighet!

 • Dagsturvandrere på vei til Sarpsborg under tusenårsjubileumet.

  Pilegrimenes felleskap

  mandag, 1. august 2016

  Tre par lett-trådde fjellsko, fire sokkeskift, myggspray, velbrukt regntøy og litervis med drikke. Sekken til en moderne pilegrim er fylt av kjærkomne hjelpemidler, men det er fellesskapets samhold som gir det lille løftet langs veien.

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere