Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Foto fra Stedsans 2013

Søknadsfrist 15. april

Onsdag 26.2.2014
Har du en god ide for hvordan vi kan få økt aktivitet om 1000-årsjubileet? Vi kan bidra med midler.

Tusenårsjubileet er opptatt av å øke aktivitetene frem mot 2016, i 2016 og etter 2016. Vi håper at alle ser en anledning til å fremme byen vår som snart skal feire sine 1000 år, gjennom gode prosjekter og aktiviteter. Hensikten er å stimulere til at prosjekter og aktiviteter skal vokse frem i hele byen, av byen, for vi i jubileumskomiteen klarer ikke dette alene.

Jubileumskomiteen vedtok på møte 25.02.2014 at stimuleringspotten for 2014, er på 500.000 kroner. Dere kan søke om midler til tiltak og prosjekter som kan føre til økt aktivitet innenfor temaene kreativ byutvikling, historieformidling, fest og arrangement. Dere bør ikke ha bostedsadresse i Sarpsborg, men prosjektet må ha lokal forankring. For å få  nok informasjon til å sende søknad må du sette deg inn i formål, kriterier, krav til søker og søknad. Nye vedtekter er vedtatt for 2014, og dere kan lese alle reglene for hvem som kan søke, og hva dere kan søke om midler til her.

Søknadsfristen i 2014 er 15. april.

Ønsker dere å skape aktivitet i forbindelse med byens 1000-årsfeiring? Eller har du noen tanker om hvordan vi kan gjøre Sarpsborg til et enda bedre sted å bo? Har du planer om å skrive en bok om byens historie, eller skal du rett og slett ha en kunstutstilling? Send oss en søknad!

Last ned søknadsskjemaet her.

Jubileumslogo

Les også

 • Gi et minne fra 2016 i julegave

  tirsdag, 22. november 2016

  Ved kjøp på turistkontoret er det nå halv pris på alle jubileumsprodukter. Årets julegavemulighet!

 • Dagsturvandrere på vei til Sarpsborg under tusenårsjubileumet.

  Pilegrimenes felleskap

  mandag, 1. august 2016

  Tre par lett-trådde fjellsko, fire sokkeskift, myggspray, velbrukt regntøy og litervis med drikke. Sekken til en moderne pilegrim er fylt av kjærkomne hjelpemidler, men det er fellesskapets samhold som gir det lille løftet langs veien.

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere