Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Gågata i Sarpsborg

Har du en god idé?

Torsdag 8.8.2013
Har du en god ide for hvordan vi kan få økt aktivitet innenfor kunst, kultur, kreativ byutvikling og historieformidling? Vi kan bidra med midler.

Som prosjektleder for 1000-årsjubileet og som sarping, er jeg opptatt av å øke aktivitetene frem mot 2016, i 2016 og etter 2016. For det er nettopp det byjubileet skal handle om. Vi skal ikke bare tenke på det vi skal gjøre for å feire byen i 2016, men vi må også tenke på hva vi kan gjøre før og etterpå.
 
Vi i jubileumskomiteen klarer ikke dette alene, derfor kan alle nå søke om støtte til slike prosjekter. 
 
Årets pott er på 500.000 kroner, og dere kan søke om midler til alle typer tiltak og prosjekter som kan føre til økt aktivitet innenfor disse temaene. Dere bør ikke ha bostedsadresse i Sarpsborg, men prosjektet må ha lokal forankring. Dere kan lese alle reglene for hvem som kan søke, og hva dere kan søke om midler til her.

Søknadsfristen er 15. august.
 
Ønsker dere å utvikle en ny festival her i byen? Eller har du noen tanker om hvordan vi kan gjøre Sarpsborg til et enda bedre sted å bo? Har du planer om å skrive en bok om byens historie, eller skal du rett og slett ha en kunstutstilling? Send oss en søknad! 
 
Last ned søknadsskjemaet her.

Jubileumslogo

Les også

 • Foto av teaterplakat

  Jubileumsrevyen i Særp

  mandag, 3. oktober 2016

  Gjengen bak publikumssuksessen "Olav den heldige og Lykkesverdet" lager en forestilling for voksne med et veldig skrått blikk på Sarpsborg og byens tusenårsjubileum.

 • Fantastisk fotoutstilling

  onsdag, 28. september 2016

  På torsdag åpner Borgarsyssel museum dørene for en fantastisk fotoutstilling med Rolf Sørensens bilder til Sarpsborgs tusenårsjubileum

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere