Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Borg Bryggerier sponsor 1000-årsjubileet

Borg bryggerier er ny hovedsponsor

Onsdag 4.11.2015
Sarpsborg får en ny hovedsponsor til jubileumsarrangementene. Bryggeriet lanserer dessuten snart et spennende jubileumsøl.

Daglig leder Marit Bjørnland i byselskapet isarpsborg og jubileumssjef Svein A. Halvorsen har hatt god dialog med Hansa Borg Bryggerier gjennom det siste året, for å sikre støtte til jubileumsarrangementene. Nå er det undertegnet en hovedsponsoravtale, som sikrer bedre arrangementer og mer innhold på arrangementene i 2016.

 

Borg Bryggerier har solide røtter i byen, og vår grunnlegger Olav Haraldsson er uløselig knyttet til etiketten på enkelte av bryggeriets produkter. Olav er jo også et element i jubileumsprofilen, så dette passer jo bra, sier de to smilende.

 

Samtidig uttrykker både Halvorsen og Bjørnland stor glede over avtalen med nok en hovedsponsor. Næringslivet viser nå i praksis at byjubileet er like viktig for dem som for alle andre i lokalsamfunnet. Det behøves nemlig mer enn kommunale kroner for å sikre 2016-gjennomføring med mange gratisarrangement og rikelig kulturelt innhold for alle.

 Borg Bryggerier sponsor 1000-årsjubileet

 

Morten Brostrøm, fabrikksjef ved Borg Bryggerier mener at det er viktig for bedriften å delta i det som skjer i Sarpsborg, spesielt med tanke på bryggeriets historiske forankring, som med sine 160 år, er en av byens eldste bedrifter. I tidligere tider var det vanlig å lage ulike øl til alle store begivenheter i livet. Byjubileet i Sarpsborg er en slik begivenhet.

 

Derfor er det naturlig for oss å lage et jubileums øl for å vise at vi er stolte av regionen vår og tilknytningen til Sarpsborg og Østfold. Vi fortsetter å satse lokalt og tar vare på de lokale, norske øltradisjonene, sier Morten Brostrøm. Han legger til at jubileumsølet selvsagt er brygget på lokalt dyrket korn, som er spennende fordi det gir en ekstra tilhørighet og stolthet til regionen.

 

Marit Bjørnland og Svein A. Halvorsen kan også fortelle at sponsorarbeidet resulterer i enda bedre artisteri og underholdning i 2016. Målet er 7 millioner kroner fra næringslivet, og byselskapet har så langt sikret verdier for 5 millioner kroner.

Jubileumslogo

Les også

 • Gi et minne fra 2016 i julegave

  tirsdag, 22. november 2016

  Ved kjøp på turistkontoret er det nå halv pris på alle jubileumsprodukter. Årets julegavemulighet!

 • Dagsturvandrere på vei til Sarpsborg under tusenårsjubileumet.

  Pilegrimenes felleskap

  mandag, 1. august 2016

  Tre par lett-trådde fjellsko, fire sokkeskift, myggspray, velbrukt regntøy og litervis med drikke. Sekken til en moderne pilegrim er fylt av kjærkomne hjelpemidler, men det er fellesskapets samhold som gir det lille løftet langs veien.

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere