Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Foto av Øya Bakern

1000 års-brødet på julemarkedet

Mandag 24.11.2014
Øya Bakern Skoglund vil for første gang presentere det offisielle 1000års-brødet på årets julemarked.

Øya Bakern Skoglund vil for første gang presentere det offisielle 1000års-brødet på årets julemarked - et kjempegodt, halvgrovt og steinovnsbakt surdeigsbrød.

Ann-Karin Guttormsen gleder seg til å lansere 1000års-brødet på julemarkedet. Øya Bakern Skoglund vil være tilstede med smaksprøver på jubilumsbrødet på julegateåpning (29. november) og alle de tre påfølgende lørdagene i desember. I tillegg til 1000års-brødet vil de selge syv slag julebakst, julekake, kransekake og marsipanfigurer.
- I tillegg stiller vi med varme sveler og gulasjsuppe for de som ønsker det, forteller Ann-Karin.

Øya Bakern har selv et jubileum å feire til neste år. Da fyller de 85 år. Ann-Karin er tredje generasjon som driver bakeriet, med sin sønn som fjerde generasjons baker.

Kom og smak på Øya Bakerns 1000 års-brød på årets julemarked! 

Datoene for julemarkedet er:
•Lørdag 29. november kl. 12:00-18:00 (Julegateåpning)
•Lørdag 6. desember kl.  11:00-16:00
•Lørdag 13. desember  kl.  11:00-16:00
•Søndag 14. desember  kl.  14:00-18:00
•Lørdag 20. desember  kl.  11:00-16:00
•Søndag 21. desember  kl.  14:00-18:00

Jubileumslogo

Les også

  • Gi et minne fra 2016 i julegave

    tirsdag, 22. november 2016

    Ved kjøp på turistkontoret er det nå halv pris på alle jubileumsprodukter. Årets julegavemulighet!

  • Dagsturvandrere på vei til Sarpsborg under tusenårsjubileumet.

    Pilegrimenes felleskap

    mandag, 1. august 2016

    Tre par lett-trådde fjellsko, fire sokkeskift, myggspray, velbrukt regntøy og litervis med drikke. Sekken til en moderne pilegrim er fylt av kjærkomne hjelpemidler, men det er fellesskapets samhold som gir det lille løftet langs veien.

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere