Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Stedsans Sarpsborg

Høstens vakreste eventyr!

Onsdag 30.4.2014
Velkommen til Stedsans Sarpsborg 2014 – Høstens vakreste eventyr!

Endelig er vi i gang med dette vi gleder oss så veldig til; årets Stedsans Sarpsborg. Her vil du blant annet følge paret Ingeborg og Arne fra Sarpsborg. Vi får være med på de viktigste hendelsene i deres liv; fra de møtes sent på 30-tallet og til de er gamle i vår tid. Vi møter byens løse fugler, Overbyarkitekt Sarpensurium som legger ut med mer enn en anelse syrlighet om byens arkitektur. Barn og voksne vil være med og vise leker og tidstypiske syssler fra de forskjellige tidsepokene. Byens statuer kommer til live, det blir dans og sang, historiske blikk og skråblikk, badenymfer, parkour, akrobatikk og mye mer. Og du vil få se  første akt av en musikkforestilling tuftet på den kjente sarpingen Robert Normanns liv og arbeid. Resten av historien vil du få de kommende årene med Stedsans.
 
Stedsansruten tar oss gjennom Kulåsparken med flere separate hendelser, videre ned til biblioteket og bort til Glenghuset. Så fortsetter vi til Korsgata, inn i kirkeparken, og opp til kirken. Veien derfra gå til Nils Hønsvaldsgate, bort til fontenen i St. Maries gate før det hele avsluttes med Robert Normann-forestillingen i bakgården på St. Maries gate 101.
 
Stedsans Sarpsborg involverer veldig mange mennesker, i alle aldre og fra forskjellige miljøer, fra dansegruppe, turngruppe, historielag, barne- og ungdomsteater, eldregruppe, danseglade med bistandsbehov og psykisk utviklingshemming, skuespillere, musikere, og andre frivillige i alle aldre.
 
Premieren vil være 19. september, med påfølgende forestillinger 20. og 21. Fem forestillinger på 3 dager!
 
Vi gleder oss veldig, det håper vi du gjør og!
 
Hilsen oss i Stedsans Sarpsborg.

Logo til Stedsans Sarpsborg

Les også

 • Kan skilte med flotte bygninger

  fredag, 5. august 2016

  Sarpsborg Rotary club fortsetter arbeidet med å skilte utvalgte kulturhistoriske bygninger i. De markerer tusenårsjubileet med å henge opp de karakteristiske skiltene enda flere steder.

 • Kulås Amfi

  Nytt Kulås Amfi til jubileet

  torsdag, 3. september 2015

  Når jubileumsåret starter står Norges kanskje flotteste utendørsarena klar til bruk i hjertet av Sarpsborg.

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere