Guro-Elise Berg | Sarpsborg 2016
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Guro-Elise Berg

Guro-Elise Berg

Guro har vært leder for Olavsdagens siden 2011. Før den tid var hun festivalleder for Litteraturuka i fire år. Siden hun startet i Sarpsborg kommune har hun ledet flere store prosjekter, blant annet forprosjektet til tusenårsjubileet. 

Hun har jobbet med kulturproduksjoner i og utenfor byens grenser i mange år, og har i flere sammenhenger også selv stått på scenen.

Hun brenner for at Olavsdagene skal bidra til å få byens kulturliv til å blomstre frem mot tusenårsjubileet i 2016. Hun drømmer om vikingskip på Tunevannet, flytende scene, publikumssuksess for Olav Den heldige, en park full av voksne og barn som suger til seg lærdom om byens historie gjennom underholdning og aktiviteter. Og alt dette skapes av sarpingene selv.

“Sammen gjør vi byens historie levende!”


Mine blogginnlegg

  • Olavsfestivalen bygger Tuneskipet

    Olavsfestivalen har fått med seg Øistein Blyant og skal i sommer bygge opp Tuneskipet i fullskala. Selvsagt blir vikingskipet laget i papp.

  • Olavsdagene er for publikum

    Olavdagene vil i år fremstå mer tydelig og målrettet en noen gang. Væpnet med ny designprofil, et fokusert og interessant program spredt utover hele året og ny festivalarena i sommer, er vi klare for å gjøre byens historie levende sammen med publikum.

Se alle blogger

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere