Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Foto av joggesko

Løpefest langs Glomma

Fredag 31.5.2013
Lørdag 15. juni arrangeres Glommaløpet. Vi ønsker at det blir forsommerens vakreste eventyr, slik Holmenkollstafetten er det i Oslo.

Glommaløpet er en stafett med ti etapper. Etappene er på fra 800 meter til tre kilometer.  I stafetten er det en ungdomsklasse, en dameklasse, en herreklasse og en mikset klasse. Du kan også løpe alle etappene alene. Løpet er på totalt 16 kilometer, noe som utgjør ti engelske miles

Glommaløpet har en distanse for alle - enten du er i dårlig fysisk form, har en "ok" form, eller vil teste deg selv om som god løper. Distansen går gjennom en forholdsvis flat og dermed lettløpt løype.

Prosjektet "Folk i form til tusen" støtter arrangørklubbene Sarpsborg IL og Fredrikstad IF fullt ut. God helse er viktig for ethvert menneske. Et slikt løp har vært etterspurt av mange i lang tid. Nå er det endelig realitet. Vi ønsker at dette blir en suksess årlig hvor familier, venner, arbeidsplasser, idrettslag og andre kan komme sammen og ha en artig dag. I tillegg får de god trening.

Det settes opp gratis busser for alle deltakerne både fra Sarpsborg og Fredrikstad.

Logo - Folk i form til tusen

Les også

 • Foto av teaterplakat

  Jubileumsrevyen i Særp

  mandag, 3. oktober 2016

  Gjengen bak publikumssuksessen "Olav den heldige og Lykkesverdet" lager en forestilling for voksne med et veldig skrått blikk på Sarpsborg og byens tusenårsjubileum.

 • Fantastisk fotoutstilling

  onsdag, 28. september 2016

  På torsdag åpner Borgarsyssel museum dørene for en fantastisk fotoutstilling med Rolf Sørensens bilder til Sarpsborgs tusenårsjubileum

Jubileet arrangeres i samarbeid med:

Se alle samarbeidspartnere